Cenník realitných služieb

Sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti – provízia realitnej kancelárie

Provízia je odmena realitnej kancelárie za služby, ktoré predávajúcemu poskytuje. Zmluvne dohodnutá provízia s predávajúcim je konečná, vrátane platenej reklamy, právnych poplatkov a poplatkov za kataster. Poplatky za služby našej realitnej kancelárie sú nasledovné:

  • cena nehnuteľnosti do 79 999 € – provízia 2 000 €.
  • cena nehnuteľnosti od 80 000 € do 299 999 € – provízia 3 % z celkovej sumy nehnuteľnosti
  • cena nehnuteľnosti od 300 000 € – provízia 2,5 % z celkovej sumy nehnuteľnosti

V individuálnych prípadoch môže byť provízia (odmena) za služby realitnej kancelárie Reality Kopanice stanovená dohodou, na základe špecifikácií náročnosti konkrétneho obchodného prípadu a poskytnutého realitného servisu, lokality v ktorej sa daná nehnuteľnosť nachádza, či preferencií klienta vo vzťahu k poskytnutým službám.

Nábor nehnuteľnosti

Fyzická návšteva nehnuteľnosti predávajúceho vrátane vlastnej dopravy, spísanie náborového listu, analýza ponuky a stanovenie ceny na základe prieskumu trhu.

  • Nábor nehnuteľnosti: 150 € (max. 3 hodiny práce) – v prípade, že dôjde k následnej spolupráci – sprostredkovaniu predaja nehnuteľnosti cez našu RK, poplatok sa neplatí.
  • Fotografická/video/dron dokumentácia: 500 € – v prípade, že dôjde k následnej spolupráci – sprostredkovaniu predaja nehnuteľnosti cez našu RK, poplatok sa neplatí.

Chcete predať nehnuteľnosť

čo najvýhodnejšie a za čo najvyššiu cenu?

Pomôžem vám.

Roky skúseností z oblasti predaja a marketingu zúročujem pri hľadaní potenciálnych klientov, ktorí pôvodne ani neuvažovali o kúpe nehnuteľnosti v našom regióne. Väčšina realitných kancelárií používa na inzerciu len realitné portály. Ja sa prioritne sústreďujem na sociálne siete a online predaj. Vďaka týmto nástrojom viem nájsť klienta pre vašu nehnuteľnosť rýchlejšie ako konkurencia, pretože čím viac potenciálnych zákazníkov vidí váš inzerát, tým vyššia je šanca na predaj. Vyskúšajte to.